Foto's

Kerst met Vocal Time

"Kerst met VocalTime" is een must rond de feestdagen. We hebben een geweldig repertoire met bekende en minder bekende kerstnummers. Of we het nu op de traditionele manier zingen of in een modern jasje gieten, met ons kerstrepertoire brengen we iedereen in de ultieme kerstsfeer. Onze "Dickens outfit" geeft veelal een extra dimensie aan onze optredens. Waar mogen we u begroeten..?

 

Eén van de meest sfeervolle locaties in Hellendoorn is Landgoed de Uitkijk.  VocalTime was er te gast tijdens de Kerstfair waar het publiek kon genieten van ons gevarieerde programma met de mooiste kerstnummers. Onder het genot van een drankje of één van de vele lekkernijen die ter plekke  genuttigd konden worden, werd het de kerstsfeer waar iedereen in december naar uitkijkt. Een mooi evenement wat voor herhaling vatbaar is.

VocalTime Ladies

Fotoshoot Vocal Time

Korenfestival Holten 2022

Het korenfestival in Holten is een bekend en goed bezocht festival voor liefhebbers van harmonieuze en vocale muziek. Op 21 mei 2022 was het voor VocalTime de aftrap van meerdere optredens dit jaar. Het is een goed georganiseerd evenement waar we met plezier deel van uitmaken.

Muziek in de Tuin 2022

"Muziek in de Tuin" is een geweldig leuk en gezellig evenement dat georganiseerd wordt in en rond Hellendoorn. Op diverse locaties stellen mensen hun tuin ter beschikking waar muzikanten act de présence geven en het publiek trakteren op een mooi optreden. Dit varieert van salonorkest tot symfonische rock, van hardrock tot klassieke muziek of harmonieuze vocals en alles wat daar tussen ligt.

VocalTime is een van de deelnemende acts aan dit bijzondere evenement. Het is gratis toegankelijk voor iedereen en bezoekers kunnen vrijblijvend de diverse tuinen binnenlopen waar men onder het genot van een drankje kan luisteren en genieten van de muziek.

Zowel in 2021 als in 2022 mochten we veel enthousiast publiek ontvangen. De onderstaande foto's geven een kleine impressie van de fantastische sfeer. Wij kijken alvast uit naar de volgende editie !

Muziek in de Tuin 2021