VocalTime

(Door de jaren heen)

 

Jeroen (links) en Marcel (rechts) hebben zich ontpopt als ware geluidstechnici.

Ze steken graag een avondje de koppen bij elkaar om ervoor te zorgen dat de muziek en het geluid perfect voor elkaar is. 

VocalTime on Kersttour 

Gezelligheid tijdens een optreden bij Krönnensommer waar we gelijk maar even een paar portretfoto's hebben genomen.

Nieuwjaars”duik” 2023

Voor het eerst werd VocalTime uitgenodigd om de muzikale omlijsting te verzorgen bij een nieuwjaarsreceptie.

Een aantal enthousiaste ondernemers uit Diepenveen hadden de koppen bij elkaar gestoken voor het organiseren van een nieuwjaarsreceptie met alles er op en aan. Een ware nieuwjaarsduik voor moedige deelnemers, glühwein en warme chocolademelk om de lichaamstemperatuur weer op peil te brengen, een pubquiz voor echte muziekkenners en muziek van…..VocalTime !

Een superleuke middag/avond die afgesloten werd met een heerlijk stampotbuffet. Het was een mooie nieuwe uitdaging die naar meer smaakt.

Korenfestival Holten 2022

Het korenfestival in Holten is een bekend en goed bezocht festival voor liefhebbers van harmonieuze en vocale muziek. Op 21 mei 2022 was het voor VocalTime de aftrap van meerdere optredens dit jaar. Het is een goed georganiseerd evenement waar we met plezier deel van uitmaken.

Muziek in de Tuin 2022

 

"Muziek in de Tuin" is een geweldig leuk en gezellig evenement dat georganiseerd wordt in en rond Hellendoorn.

Op diverse locaties stellen mensen hun tuin ter beschikking waar muzikanten act de présence geven en het publiek trakteren op een mooi optreden. Dit varieert van salonorkest tot symfonische rock, van hardrock tot klassieke muziek of harmonieuze vocals en alles wat daar tussen ligt.

VocalTime is een van de deelnemende acts aan dit bijzondere evenement. Het is gratis toegankelijk voor iedereen en bezoekers kunnen vrijblijvend de diverse tuinen binnenlopen waar men onder het genot van een drankje kan luisteren en genieten van de muziek.

Zowel in 2021 als in 2022 mochten we veel enthousiast publiek ontvangen.

De onderstaande foto's geven een kleine impressie van de fantastische sfeer. Wij kijken alvast uit naar de volgende editie !

 

 

Muziek in de Tuin 2021

 

Muziek in de Tuin 

Een fantastisch initiatief van een groep energieke organisatoren uit Hellendoorn en liefhebbers van muziek.

Breng de muziek bij de mensen en de mensen bij de muziek.

Een perfecte combinatie van mooie tuinlocaties die een podium bieden aan de diverse deelnemende bands, ensembles en vocalisten.