Het laatste nieuws

Oefenen in de lockdown

1 December 2021

Wat hadden we er zin in! Na de zomervakantie hebben ons vol overgave op het kerstrepertoire gestort. Eerst op de bekende Christmas classics, daarna op het instuderen van nieuwe nummers. Na maanden van intensief oefenen en een steeds voller wordende agenda, kwam ook voor ons helaas het bericht dat we na 17:00 niet meer mogen samenkomen. Zo werd 'Stille Nacht' wel erg stil...

Natuurlijk houden we de moed erin. Hoewel de optredens zo langzamerhand allemaal gecanceld zijn, hopen we op 19 december alsnog met warme klanken de kerstsfeer in Nijverdal te mogen opluisteren. Ook al kan het dan niet samen, in de tussentijd blijven we natuurlijk door oefenen en zijn we, met een (gluh)wijntje op afstand, inmiddels alweer in volle voorbereiding voor de shows in 2022!

 

Vocal Time in de Tuin

12 september 2021

"VocalTime is een verrassend veelzijdige groep die een gezamenlijke passie delen…..muziek.

De groep telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring opgedaan hebben bij andere groepen. Ons repertoire bestaat uit sfeervolle, meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 50 jaar van de popmuziek.
Nummers als Skyfall (Adele) en Bohemian Rhapsody (Queen), maar ook prachtige luisterliedjes zoals ‘Mag ik dan bij jou’ en het nummer ‘Shallow’ uit de film ‘A star is Born’.
De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigengemaakte muziekbanden, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel."

 

 

Geluidsfragmenten

Onderstaand vindt u een aantal film- en geluidsfragmenten, ter impressie van ons repertoire.

 

Christmas songs

Pop songs


Santa Claus is comin' to town - The Jackson 5

Angels - Robbie Williams

Santa's Party - Nick & Simon

Bubbly - Colbie Caillat

Have yourself a merry little Christmas - Frank Sinatra

Don't worry about me - Frances

Mary did you know - Pentatonix

Don't know why - Katy Melua

Orinoco Flow - Enya