Kerst met VocalTime

 

"Kerst met VocalTime" is een must rond de feestdagen. We hebben een geweldig repertoire met bekende en minder bekende kerstnummers. Of we het nu op de traditionele manier zingen of in een modern jasje gieten, met ons kerstrepertoire brengen we iedereen in de ultieme kerstsfeer. Onze "Dickens outfit" geeft veelal een extra dimensie aan onze optredens. Waar mogen we u begroeten..?

 

Kerst 2022

Een korte terugblik op onze Kersttour 2022.

Gezellige optredens waarvan we er een paar via de site met jullie willen delen.

De aftrap was in Raalte

Buiten in de vrieskou konden we de eerste kerstklanken laten horen. Het was echter ook de avond van het Nederlands elftal en dus was de concurrentie net iets te groot om veel publiek te mogen verwachten.

 

Kerstfair in Holten.

Ondanks de kou een hartverwarmende sfeer, gezellig en enthousiast publiek. De glühwein en chocolademelk zorgde voor goed gesmeerde keeltjes en een vrolijk humeur. We kijken plezier uit naar de volgende keer !!

 

Intratuin Almelo

In de morgen stond de parkeerplaats al vol en ‘s middags werd het nog gezelliger om kerstinkopen te doen. Onder het genot van een kop koffie, drankje en al dan niet wat lekkers erbij kon het publiek genieten van het kerstrepertoire van VocalTime.

AH Hellendoorn

Het wordt bijna een kersttraditie om december zingend af te sluiten bij Rob Loomans in Hellendoorn. Altijd leuke en verrassende reacties van het winkelende publiek en zeker van Rob zelf die ons altijd weer goed verzorgd.

 

Schuilenburg Raalte

Er zijn mensen die helaas niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen. Géén probleem want dan komt VocalTime graag op bezoek bij u !  Zo hebben we de bewoners van Schuilenburg in Raalte een mooie kerstmiddag mogen bezorgen en waren de reacties hartverwarmend.

Kerstconcert VocalTime & Eschlånderkapel

‘d Oale Grieze Hellendoorn

Zaterdag 17 december 2022 was een fantastische avond. De Oale Grieze in Hellendoorn is de perfecte locatie voor een kerstconcert.

VocalTime in samenwerking met de Eschlånderkapel bleek een goede combinatie.

De sfeer en de kerststemming zaten er goed in en werd door de ruim 350 mensen die we mochten begroeten, enthousiast ontvangen. Het publiek kreeg een afwisselend programma gepresenteerd  met mooie muzikale nummers van de Eschlånderkapel en sfeervolle Christmascarols van VocalTime.

De Oale Grieze gaat mee in zijn tijd en dankzij de moderne techniek kreeg iedereen eveneens de gelegenheid actief mee te zingen. Kortom een uitermate geslaagd kerstconcert !

 

Kerst in Borne

De Uitkijk

Eén van de meest sfeervolle locaties in Hellendoorn is Landgoed de Uitkijk.  VocalTime was er te gast tijdens de Kerstfair waar het publiek kon genieten van ons gevarieerde programma met de mooiste kerstnummers. Onder het genot van een drankje of één van de vele lekkernijen die ter plekke  genuttigd konden worden, werd het de kerstsfeer waar iedereen in december naar uitkijkt. Een mooi evenement wat voor herhaling vatbaar is.