Kerst met VocalTime

 

Kerst 2023

 

De Kersttour 2023 zit er op.  Onze mooie Dickens outfit gaat de kast in. Wat hebben we lekker gezongen, samen lol gehad, genoten van de donkere dagen voor kerst waar wij een muzikaal lichtje over uitgespreid hebben en wat hebben veel mensen kunnen luisteren naar ons mooie kerstrepertoire. Met een voldaan gevoel kijken we terug op deze drukke, maar bovenal gezellige tijd.

Wij gaan ons voorbereiden op een nieuw muzikaal jaar en hopen dat in 2024 velen komen luisteren en genieten van VocalTime !

 

 

Op 23 december was VocalTime te gast bij Bakkerij Nollen in Rijssen. Kompleet met ijsbaan, prachtige kerstversiering, en vooral heerlijke broodjes en heel veel lekkernijen om tijdens de kerstdagen op tafel te zetten. Als dank kregen we van Bakkerij Nollen nog een leuke kerstgratificatie mee in de vorm van een doos Belgische bonbons. We hopen dat het Rijssense publiek ook genoten heeft van ons optreden en dat het naar meer smaakt. 

Overal verlichten inmiddels duizenden lampjes de donkere dagen voor kerst, kerstbomen zijn versierd en iedereen bereid zich voor op een  heerlijk kerstdiner.  En de gezelligste manier om je boodschappen te halen voor dat kerstdiner is met vrolijke kerstmuziek op de achtergrond. Op zaterdag 16 december  werden bij AH Loomans in Hellendoorn, alle klanten warm en muzikaal onthaald door VocalTime. De spontane reacties en de glimlach die we bij veel mensen op gezicht zagen verschijnen, waren voor ons een prachtig visueel kerstcadeautje. En Rob bedankt voor de erwtensoep en de oliebollen !

Vrijdag 15 december stonden we opnieuw in onze Dickens outfit en wel op de kerstmarkt in Holten. Het was een gezellige drukte en ondanks de koude buitentemperatuur hebben we, met ons uitgebreide en gevarieerde kerstrepertoire, een warme kerstsfeer gebracht.

Op 14 december was VocalTime te gast bij het Prins Claushuis In Nijverdal. Wat een bijzondere avond ! Met 4 afgevaardigden van VocalTime mochten we de bewoners en hun begeleiders trakteren op een klein huiskamer kerstconcert. Veel nummers zingen we in het engels maar dat mocht de pret niet drukken want er werd heel goed meegezongen. Zowel de bewoners als wij van VocalTime hebben enorm genoten van de sfeer, de beleving en het enthousiasme op deze heerlijke avond. 

Op 21 november was de aftrap van onze kersttour bij Intratuin in Almelo. Je zou ons bijna "huisband" van Intratuin kunnen noemen. Medewerkers van een aantal zorginstellingen hadden een leuke kerstbon van hun werkgever ontvangen en mochten deze, buiten de reguliere winkeltijden, bij Intratuin besteden. Buiten werd iedereen al met een vrolijke noot ontvangen d.m.v. een draaiorgeltje en binnen kon men, onder het genot van een kop koffie, warme chocolademelk of andere lekkernij, genieten van de kerstklanken van VocalTime.

 

"Kerst met VocalTime" is een must rond de feestdagen. We hebben een geweldig repertoire met bekende en minder bekende kerstnummers. Of we het nu op de traditionele manier zingen of in een modern jasje gieten, met ons kerstrepertoire brengen we iedereen in de ultieme kerstsfeer. Onze "Dickens outfit" geeft veelal een extra dimensie aan onze optredens. Waar mogen we u begroeten..?

 

Kerst 2022

Een korte terugblik op onze Kersttour 2022.

Gezellige optredens waarvan we er een paar via de site met jullie willen delen.

De aftrap was in Raalte

Buiten in de vrieskou konden we de eerste kerstklanken laten horen. Het was echter ook de avond van het Nederlands elftal en dus was de concurrentie net iets te groot om veel publiek te mogen verwachten.

 

Kerstfair in Holten.

Ondanks de kou een hartverwarmende sfeer, gezellig en enthousiast publiek. De glühwein en chocolademelk zorgde voor goed gesmeerde keeltjes en een vrolijk humeur. We kijken plezier uit naar de volgende keer !!

 

Intratuin Almelo

In de morgen stond de parkeerplaats al vol en ‘s middags werd het nog gezelliger om kerstinkopen te doen. Onder het genot van een kop koffie, drankje en al dan niet wat lekkers erbij kon het publiek genieten van het kerstrepertoire van VocalTime.

AH Hellendoorn

Het wordt bijna een kersttraditie om december zingend af te sluiten bij Rob Loomans in Hellendoorn. Altijd leuke en verrassende reacties van het winkelende publiek en zeker van Rob zelf die ons altijd weer goed verzorgd.

 

Schuilenburg Raalte

Er zijn mensen die helaas niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen. Géén probleem want dan komt VocalTime graag op bezoek bij u !  Zo hebben we de bewoners van Schuilenburg in Raalte een mooie kerstmiddag mogen bezorgen en waren de reacties hartverwarmend.

Kerstconcert VocalTime & Eschlånderkapel

‘d Oale Grieze Hellendoorn

Zaterdag 17 december 2022 was een fantastische avond. De Oale Grieze in Hellendoorn is de perfecte locatie voor een kerstconcert.

VocalTime in samenwerking met de Eschlånderkapel bleek een goede combinatie.

De sfeer en de kerststemming zaten er goed in en werd door de ruim 350 mensen die we mochten begroeten, enthousiast ontvangen. Het publiek kreeg een afwisselend programma gepresenteerd  met mooie muzikale nummers van de Eschlånderkapel en sfeervolle Christmascarols van VocalTime.

De Oale Grieze gaat mee in zijn tijd en dankzij de moderne techniek kreeg iedereen eveneens de gelegenheid actief mee te zingen. Kortom een uitermate geslaagd kerstconcert !

 

Kerst in Borne

De Uitkijk

Eén van de meest sfeervolle locaties in Hellendoorn is Landgoed de Uitkijk.  VocalTime was er te gast tijdens de Kerstfair waar het publiek kon genieten van ons gevarieerde programma met de mooiste kerstnummers. Onder het genot van een drankje of één van de vele lekkernijen die ter plekke  genuttigd konden worden, werd het de kerstsfeer waar iedereen in december naar uitkijkt. Een mooi evenement wat voor herhaling vatbaar is.