Even kennismaken?

Hé, hallo!

 

Wat leuk dat u ons heeft gevonden en een kijkje op onze website neemt.

 

Wij, Marlies, Anna, Marcel, Saskia, Wilco, Vanessa en Gerben, vormen samen de groep VocalTime uit Hellendoorn en omstreken. Een groep goedgemutste en gezellige mensen, die allemaal dezelfde passie delen: muziek.

Wat ons anders maakt dan de rest? We zijn zoals we zijn. Af en toe wat ongeregeld, maar altijd met 100% energie! 

 

Samen proberen wij ons publiek op verrassende wijze steeds iets nieuws te bieden. Hiervoor hebben we niet veel nodig: een leuke locatie, een paar vierkante meter, een stopcontact in de buurt, en het optreden kan beginnen! Wij nemen voor ieder optreden onze eigen hoogwaardige geluidsinstallatie mee, zonder dat dit al te veel ruimte in beslag neemt. Indien gewenst kunnen we onszelf ook nog letterlijk in de spotlights zetten met een eigen verlichtingsinstallatie. Kortom VocalTime staat voor een veelzijdig programma.

 

Het repertoire bestaat uit sfeervolle, meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de popmuziek van de laatste 60 jaar.

Nummers als 'Skyfall' (Adele), 'Shallow' (uit de film A Star is Born), 'Mag ik dan bij jou' (Claudia de Breij) en Bohemian Rhapsody (Queen) zijn zomaar een kleine greep uit dat repertoire.

 

Natuurlijk worden onze nummers ook afgestemd op de tijd van het jaar. Zo kunnen we met gepaste trots stellen dat we o.a. een fantastisch kerstrepertoire hebben dat door velen zeer wordt gewaardeerd.

Bekijk de video's en geluidsfragmenten op de media pagina, om een indruk te krijgen van ons programma en check de agenda om te zien waar we optreden.

 

Even voorstellen:

Anna - Alt                                                       Marlies - Alt

Saskia - Sopraan                                              Vanessa - Sopraan

Gerben - Tenor (muzikaal leider)                     

Marcel - Bas                                                    Wilco - Tenor